Любовният съвет, от който се нуждае всяка зодия в момента

Ето какво да направите до края на годината
21 авг 2020 17:45, Ивета Иванова
5
Любовният съвет, от който се нуждае всяка зодия в момента
Снимка: Pexels

Годината е напрегната и емоционална за всички нас. Лятото донесе положителни емоции на повечето зодиакални знаци, но то върви към края си. Сега е времето да си направите равносметка и да анализирате това, което ви се е случило. Ето и от какъв съвет се нуждае всяка зодия сега по отношение на връзките, според "Elite Daily".

Овен

Вие сте много смели, знаете какво искате, излъчвате сексапил. Но подхождайте към новите хора в живота си малко по-сладко и невинно. Бъдете по-мили и нежни, по-сантиментални към тръпката си.

Телец
 
Понякога можете да бъдете много големи инати. Хубаво е, че отстоявате позициите си, не се страхувайте да го правите. Но пробвайте и нещо различно - правете малко повече компромиси. Позволете на тръпката ви да избере къде да отидете на среща.
 
Близнаци
 
Имате репутация на хора с две лица, дори и на лицемери. Това не е вярно, просто имате сложен характер. Не крийте себе си, не се представяйте като по-слаби или по-малко емоционални, само за да впечатлите някого. Дори да го харесвате от много време.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
изгора преди 3 години
ало мая , четеш ли ?
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ето какво да направите до края на годината"===Звучи като заповед. Не, няма да правя нито едно от тези неща. Животът си е мой и сам решавам, без да слушам някакви гадателства от хора, на които звездите им ги говорят.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От този ковид, на каква тръпка да сетръпнем.Мометата преди отиваха наработа ощастливени,днес си тръгват отработа щастливи.При този график,нямаш голям мисловен диапазон.